Sunday, 14 June 2009

MY EX -BEST FRIEND


From: Unknown
Location: Unknown

That monkey used to be my best friend. Aku sama ia mcm sahabat yg paling rapat. Kami selalu jln2 sama2, kemana saja mesti ia ikut, makan pun sama2, ke Mall pun ia ikut, Ku jogging distadium pun ia join, ku kejamban pun ia ikut ( Tapi ia tungu luar pintu lh.. :D) kira2 ku sama ia ani mcm nda dpt dipisahkan… sedihnya Sekarang ani my monkey sudah mati karau!. Mau tau what had happen to my monkey??.. Pada suatu hari, di kala waktu hari yang cerah,hari ahad,.. aku masa atu ada plan kan membeli camera Nikon yg cangih..udah tu plan ku jua kan surprise my best friend si monkey ani. So ku gitau ia.. jgn tah ikut ku berjalan,ada sumthing kan ku buat (nda ku gitau ia aku kan beli camera plang).. ku suruh ia tungu saja dirumah,.mau inda mau..nangis2 antak2.. lapas atu mau tah jua monkey ku ani nungu dirumah sampai ku balik… pas tu kan..kekedai camera ku, membeli tah ku camera yg ku hidam2 kan atu, ku tapuk lah dlm plastik kalau ku balik rumah nanti inda monkey ku atu nampak..

Sesudah ku sampai di rumah… lahan2 ku masuk, sunyi je!… lam hati mana ia ah monkey ku ani??.. ku subuk2 rupanya ada ia meniang niang atas almari bilik ku atu, p masa atu ia nda tahu ku balik udah.. Berfikir tah ku kan gambar ia secara mengajut..lahan2 ku kebilik..tarus ku ambil camera baru ku, ku gambar ia tarus!!.. terkajut berabis my monkey terkejutan… mati pulang!! karau! Iatah last tu action nya catu mcm digambar! Masa ani masih pulang monky ku atas almari, ku jadikan perhiasan.. :D

1 comment:

  1. Lol, ertinya patung kah monkey nya a? Hahaha

    ReplyDelete