Monday, 14 June 2010



LAMPU ANTIK EVERYDAY LAMA!!





Saalam semua ohhh lama sudah ku inda update blog ku ani camani cerita nya pasalnya aku terkurung didalam gua masa hiking di salah sebuah bukit Kalimantan .. iatah kan 2 bulan ku didalam atu nada org tahu2!! Baik saja ada ku terjumpa lampu lama ani..ku pakai masih baik, ..According to my uncle in Germany cheewah hehe.. Lampu antik ani dipakai olih org2 dulu2 dalam tahun 1924 kali.. femes ni lampu ani dulu untuk pakai org kehutan..ke jamban tengah malam ..kdg2 untuk org menyambangi org mandi.. nada bah...kali jua lah aku pun inda jua expert,tadi ku telipun my uncle di Germany lurus nya hehehe... Bnyak ku belurih brg antik di gua ani, stoking buruk pun ada!!...kaca mata!, sisir... nanti tah ku update lagi.. k..bah wassalam jgn nakal2 and jgn nda bertidur pasal world cup krg ahir dtg keraja hehe.. bubye



1 comment: